Loading...
Palvelut2017-04-17T23:56:51+00:00

Myynti ammattilaisille

Asennustyön avuksi annamme teille kaiken tietotaitomme. Meihin voi olla yhteydessä pienissäkin kysymyksissä!


Konsultointi

Olemme vuosien saatossa kohdanneet monenlaisia kimurantteja tapauksia erilaisten pintojen käsittelyissä. Varsinkin betonipinnoille olemme onnistuneet löytämään ratkaisuja, joilla on saatu paljon tyytyväistä asiakaspalautetta. Samoin erilaisten kivipintojen käsittelyissä on vuosien varrella monet murheet voitettu. Havainnollistavia tapausesimerkkejä löytyy referensseistämme.


Arkkitehdit ja suunnittelijat

Tuotteemme edustavat uudenlaista teknologiaa, jonka avulla suoja-aineille saadaan aivan uusia ominaisuuksia. Tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan tuotteillamme saavutettavista eduista. Teemme myös tapauskohtaisesti mallikappaleita eri kohteisiin oikean lopputuloksen saavuttamiseksi.


Asennuspalvelut

Meiltä saatte tarvittaessa myös maahantuomiemme suoja-aineiden ja kuultovärien asennuspalvelun. Kauttamme tilatulle asennustyölle annamme aina tyytyväisyystakuun. Saatte myös tarkat hoito- ja huolto-ohjeet, jotta suojauksista saadaan paras mahdollinen hyöty – mm. puhdistusaineiden vähäisemmän tarpeen ansiosta.


Yhteistyö

Mikäli työkohteessa tarvitaan erikoisosaamista myös pohjatöiden tekemiseen (esim. julkisivujen pesut, erikoispesut tai timanttihionnat) luotettavat ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme ovat käytettävissänne.

Tietoruutu

Torikorttelit

”Torikorttelit on Helsingin uusi vanha kaupunki, kauttaaltaan remontoitu ja uudelleenavattu empirekeskusta Senaatintorin ja Kauppatorin välissä. 

Torikortteleiden kauniit ja yksilölliset kivijalkaliikkeet edustavat artesaaniajattelua, persoonallisia tuotteita useimmiten suoraan tekijän itsensä myymänä.”

www.myhelsinki.fi

Myös meidän mottomme on laatu ja siksi on ollut hienoa olla vahvistamassa alueen visuaalista ilmettä. Olemme luoneet upeat logot katuun opastamaan kulkijoita. Nämä logot on tarkoitettu pysymään kesän ajan, mutta voimme tehdä teille haluamianne tekstejä ja logoja esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin. Tapahtuman jälkeen pinnat voidaan pestä taas puhtaiksi. Tuotteet sopivat sekä vaaka- että pystypinnoille.