Loading...
Palvelut 2017-04-17T23:56:51+00:00

Myynti ammattilaisille

Asennustyön avuksi annamme teille kaiken tietotaitomme. Meihin voi olla yhteydessä pienissäkin kysymyksissä!


Konsultointi

Olemme vuosien saatossa kohdanneet monenlaisia kimurantteja tapauksia erilaisten pintojen käsittelyissä. Varsinkin betonipinnoille olemme onnistuneet löytämään ratkaisuja, joilla on saatu paljon tyytyväistä asiakaspalautetta. Samoin erilaisten kivipintojen käsittelyissä on vuosien varrella monet murheet voitettu. Havainnollistavia tapausesimerkkejä löytyy referensseistämme.


Arkkitehdit ja suunnittelijat

Tuotteemme edustavat uudenlaista teknologiaa, jonka avulla suoja-aineille saadaan aivan uusia ominaisuuksia. Tulemme mielellämme paikan päälle kertomaan tuotteillamme saavutettavista eduista. Teemme myös tapauskohtaisesti mallikappaleita eri kohteisiin oikean lopputuloksen saavuttamiseksi.


Asennuspalvelut

Meiltä saatte tarvittaessa myös maahantuomiemme suoja-aineiden ja kuultovärien asennuspalvelun. Kauttamme tilatulle asennustyölle annamme aina tyytyväisyystakuun. Saatte myös tarkat hoito- ja huolto-ohjeet, jotta suojauksista saadaan paras mahdollinen hyöty – mm. puhdistusaineiden vähäisemmän tarpeen ansiosta.


Yhteistyö

Mikäli työkohteessa tarvitaan erikoisosaamista myös pohjatöiden tekemiseen (esim. julkisivujen pesut, erikoispesut tai timanttihionnat) luotettavat ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme ovat käytettävissänne.

Tietoruutu

Hakaniemen metroaseman betonipylväät

Metroaseman sisäänkäynnin betoniset pylväät haluttiin jättää betonin näköiseksi, mutta haasteena kohteessa on pintojen likaantuminen. Matkustajat nojailevat pylväisiin ja vaalea pinta houkuttaa “taiteilijoita” jättämään oman merkkinsä.

Pylväät käsiteltiin ensin Faceal Color -kuultovärillä, sävynä vaalea harmaa ja lopuksi pintaan asennettiin Faceal WetLook antamaan kulutusta kestävä suoja. Kivipinnat saivat suojakseen Faceal Oleo HD -suojan, joka estää tehokkaasti rasvapohjaisen lian imeytymisen kiveen.