Suojaukset vettä ja rapautumista vastaan

FACEAL HYDRO SF hylkii erittäin tehokkaasti vettä ja sitä käytetäänkin julkisivuilla, jotka ovat esim. veden äärellä tai joissa viistosade voi kastella seinää. Tuotetta voidaan käyttää kaikilla kiviainesmateriaaleilla.

FACEAL HYDRO RF on uuden betonin suoja-aine, joka sekin soveltuu hyvin erilaisiin tierakenteisiin kuten siltoihin, pylväisiin ja parkkitaloihin. Myös tuulimyllyjen betoniset rakenteet ja muut vaativat betonikohteet voidaan suojata Faceal Hydro RF:llä.

FACEAL HYDRO CP on vanhojen rakenteiden suojaamiseksi kehitetty, syvälle betoniin imeytyvä (jopa 6 cm) impregnointiaine. Ihanteellinen tuote suojaamaan mm. siltoja, pylväitä ja pysäköintitalojen rakenteita. Tuote tarjoaa lujuutta ja kestävyyttä sekä vähentää rakenteiden korjaustarvetta.

Tuotteitamme

Faceal Color

Faceal Color

FACEAL COLOR on betonin kuultoväri ja suoja-aine samassa tuotteessa. Tuote soveltuu kaikille betonisille pystypinnoille.
Faceal Hydro CP

Faceal Hydro CP

FACEAL HYDRO CP on korkealaatuinen, syvälle betoniin, jopa 6 cm, imeytyvä suoja-aine. Tuote antaa hyvän suojan betonille kosteuden aiheuttamaa rapautumista vastaan ja pidentää betonin käyttöikää.
Faceal Hydro RF

Faceal Hydro RF

FACEAL HYDRO RF on pitkäaikainen, hengittävä, syvälle imeytyvä, liuotteeton betonin impregnointiaine.
Faceal Hydro SF

Faceal Hydro SF

FACEAL HYDRO SF on pitkäaikainen, hengittävä, syvälle imeytyvä, liuotteeton betonin impregnointiaine.
Faceal Oleo HD

Faceal Oleo HD

Suoja- aine estää öljyjen, rasvojen, veden ja virtsan imeytymisen alustaan ja helpottaa purukumin, sammaleen, levän, jäkälän ja jään poistoa. Tuote on myös sertifioitu graffitisuoja, joten useimmat graffitit on mahdollista poistaa graffitinpoistajilla vahingoittamatta pinnan suojausta.
Faceal Oleo MG

Faceal Oleo MG

FACEAL OLEO MG on kovaa kulutusta ja hankausta kestävä suoja-aine erityisesti kiillotetuille ja huokoisille kivipinnoille, kuten marmori, graniitti, posliini, kalkkikivi ja muut mineraalipinnat.