Taidemuseo Göstan paviljonki, Mänttä2017-04-22T09:28:51+00:00

Project Description

Taidemuseo Göstan
paviljonki, Mänttä

Kesällä 2014 Serlachiuksen Taidemuseo Göstan yhteyteen Mänttään valmistui modernia puuarkkitehtuuria edustava laajennusosa, Göstan paviljonki.

Laajennusosan myötä taidemuseo sai nykyaikaiset yleisötilat: maisemaravintolan, juhlasalin ja museokaupan sekä ajanmukaiset taidesäilytys- ja konservointitilat.

Paviljongin Kivijärvi-salissa järjestetään ympäri vuoden konsertteja, teatteriesityksiä ja seminaareja sekä Food Camp -ruokatapahtuma. Taidemuseossa järjestetään runsaasti myös yritysten ja järjestöjen omia tapahtumia. Luonnokivilattia joutuu siis kovalle kulutukselle ja käytölle. Ilman kunnollista suojaa kiveen olisi imeytynyt jo monenlaista likaa.

Kivipinnat suojattu Faceal Oleo MG -suoja-aineella.

Projekti toteutettu: 4/2014

Yhteistyössä mukana:

  • Huttunen-Lipasti-Pakkanen LTD
  • Loimaan Kivi