Pintojen puhdistus

Meitä ympäröi valtaisat määrät erilaisia pintoja, joihin kertyy ympäristön ja käytön seurauksena erilaisia epäpuhtauksia.
Puhdistuksessa pitää tietää mitä likaa ollaan poistamassa ja minkälaisia kemikaaleja ja puhdistusmenetelmiä voi käyttää. Olisi toki hyvä, jos pinnat olisi suojattu oikealla tavalla jo rakennusvaiheessa, jolloin puhdistaminen olisi taloudellisempaa ja ekologisempaa.

Esittelemme teille kaksi ammattilaisille kehitettyä puhdistusainetta, joilla saadaan vaikeitakin likakertymiä poistettua.

EKO CLEANER on uudenlainen puhdistusaine, joka on kehitetty mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi.
Sillä puhdistuu kalkkeutumat, sementti-, betoni- ja laastijäämät ja se sopii mm. erilaisten kivetysten pesuihin.

Tuote ei aiheuta korroosiota eikä sitä ole luokiteltu haitalliseksi. Tuotteen kehityksessä on tavoiteltu turvallisuutta, tehokkuutta, ympäristövaikutusten minimointia ja suojaa käsiteltäville pinnoille. EKO CLEANER ei vaadi pintojen neutralointia käsittelyn jälkeen. Tuote perustuu orgaanisiin komponentteihin.

SPECIAL CLEANER on tehokas, helppokäyttöinen, vesipohjainen, emäksinen puhdistusaine orgaanisen lian poistoon, kuten kasvuston jättämiin jälkiin, liikenteen päästöjen ja noen poistoon. Special Cleaner hoitaa työn puolestasi eli tuote ”syö” orgaanisen lian ja sinä voit sillä aikaa tehdä ihan jotain muuta!

Special Cleaner

Special Cleaner on tehokas, nopeasti toimiva, vesipohjainen, emäksinen puhdistusaine, kivi- ja betonipinnoille.

EKO CLEANER

Eko Cleaner on uudenlainen puhdistusaine, joka on kehitetty mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Eko Cleaner poistaa nopeasti kalkkeutumat, sementti-, betoni- ja laastijäämät.