Tuotevalikoimamme

Teemme jatkuvasti pitkäjännitteistä työtä etsimällä ja tutustumalla aina markkinoiden uusimpiin suoja-aineisiin. Tämän ansiosta löydättekin meiltä ainutlaatuisen valikoiman suoja-aineita lähes kaikille materiaaleille. Rohkenemme väittää, että valikoimamme on markkinoiden laajin.

Valitse suojattava pinta:

Faceal Oleo HD

Faceal Oleo HD

Suoja- aine estää öljyjen, rasvojen, veden ja virtsan imeytymisen alustaan ja helpottaa purukumin, sammaleen, levän, jäkälän ja jään poistoa. Tuote on myös sertifioitu graffitisuoja, joten useimmat graffitit on mahdollista poistaa graffitinpoistajilla vahingoittamatta pinnan suojausta.
Faceal Color

Faceal Color

FACEAL COLOR on betonin kuultoväri ja suoja-aine samassa tuotteessa. Tuote soveltuu kaikille betonisille pystypinnoille.
Faceal Oleo MG

Faceal Oleo MG

FACEAL OLEO MG on kovaa kulutusta ja hankausta kestävä suoja-aine erityisesti kiillotetuille ja huokoisille kivipinnoille, kuten marmori, graniitti, posliini, kalkkikivi ja muut mineraalipinnat.
Faceal Hydro SF

Faceal Hydro SF

FACEAL HYDRO SF on pitkäaikainen, hengittävä, syvälle imeytyvä, liuotteeton betonin impregnointiaine.
PSS20

PSS20

PSS20 on pystypintojen uhrautuva suoja-aine graffiteja, julisteiden liimajälkiä ja kaikenlaista likaa vastaan.
UP-007

UP-007

UP-007 on väritön suoja-aine, jota käytetään pinnan suojaamiseen graffiteja, tarroja ja teippejä vastaan. Suoja-aineen tarttumisenesto-ominaisuudet ovat erittäin vahvat, mikä tekee julisteiden, tarrojen ja teippien kiinnittämisen näin suojatun pinnan päälle vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi.
EverClean

EverClean

EverClean on rakennusten ulkopinnoilla käytettävä fotokatalyyttinen suoja-aine, joka estää orgaanisen lian tarttumisen julkisivuihin, seiniin, muuriin, pylväisiin. Suoja-aineella saadaan ns. itsestään puhdistuva pinta, jolloin vesi leviää suojatuille pinnoille ja kuljettaa lian pois.
ALGT 626

ALGT 626

ALGT 626 on tehokas suoja-aine graffiteja, julisteiden liimajälkiä ja kaikenlaista likaa vastaan. Väritön suoja-aine on piidioksidipohjainen ja kestää useita puhdistuksia eli on ns. pysyvä suoja-aine.
Faceal Wetlook Intense

Faceal Wetlook Intense

FACEAL WetLook Intense on polysiloxanipohjainen suoja-aine, joka todella tuo kivien omat värit hienosti esille. Tuote on kovaa kulutusta ja hankausta kestävä, elastinen suoja kivi- ja betonipinnoille.
Faceal Wood

Faceal Wood

Faceal Wood on uudenlainen nanoteknologiaan perustuva, käsittelemättömän tai uuden puupinnan hydro- ja oleofobinen suoja-aine. Tuote soveltuu kaikkiin pysty- ja vaakapintoihin sisätiloissa sekä pystypintoihin ulkotiloissa.
Faceal Hydro RF

Faceal Hydro RF

FACEAL HYDRO RF on pitkäaikainen, hengittävä, syvälle imeytyvä, liuotteeton betonin impregnointiaine.
Faceal Hydro CP

Faceal Hydro CP

FACEAL HYDRO CP on korkealaatuinen, syvälle betoniin, jopa 6 cm, imeytyvä suoja-aine. Tuote antaa hyvän suojan betonille kosteuden aiheuttamaa rapautumista vastaan ja pidentää betonin käyttöikää.
Faceal Oleo NC

Faceal Oleo NC

FACEAL OLEO NC on kovaa kulutusta ja hankausta kestävä, pysyvä ja väritön suoja-aine vastavaletuille betonipinnoille,
Faceal Wetlook

Faceal Wetlook

FACEAL WETLOOK antaa kiiltävän/satiinisen ”kastellun näköisen” pinnan, joka korostaa materiaalin omaa haluttua ominaisväriä. Suoja-aine estää öljyjen, rasvojen, veden ja virtsan imeytymisen alustaan ja helpottaa purukumin, sammaleen, levän, jäkälän ja jään poistoa.
Faceal Polish

Faceal Polish

FACEAL POLISH on erityisesti kiviaineslattioiden kestävä ja siivousta merkittävästi helpottava pinnan hoitoaine. Tuote tarjoaa erittäin vahvan suojan, joka kestää kovaakin kulutusta.
Liquid Glass LM

Liquid Glass LM

LiquidGlas LM on uuden teknologian piidioksidia SiO2 nanokoossa sisältävä suoja-aine erilaisille lasi-ja metallipinnoille. Tuote on kehitetty erityisesti lasi-ja metallipintojen suojaukseen helpottamaan pintojen puhdistamista.
Liquid Glass MM

Liquid Glass MM

Liquid Glass MM on suoja-aine muovi-ja metallipinnoille.Tuote hylkii likaa, vettä ja öljyjä, antaa tehokkaan, ekologisen ja pintoja säästävän suojan sekä helpottaa merkittävästi tarrojen ja graffitien poistamista pinnoilta.
Claeris HYGIENIA

Claeris HYGIENIA

Claeris HYGIENIA on pintojen pitkävaikutteinen suoja-aine. Se pitää pinnat hygienisinä ja helpottaa niiden puhdistamista.
Claeris FRESH

Claeris FRESH

Claeris FRESH -suoja-aineen toiminta perustuu valokatalyysin aikaansaamaan reaktioon, jossa syntyy samoja molekyylejä, joilla luonto on puhdistanut ulkoilmaa jo miljardeja vuosia.
Claeris INSIDE

Claeris INSIDE

Claeris INSIDE -suoja-aineen toiminta perustuu valokatalyysin aikaansaamaan reaktioon, jossa syntyy samoja molekyylejä, joilla luonto on puhdistanut ulkoilmaa jo miljardeja vuosia.  
EKO CLEANER

EKO CLEANER

Eko Cleaner on uudenlainen puhdistusaine, joka on kehitetty mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Eko Cleaner poistaa nopeasti kalkkeutumat, sementti-, betoni- ja laastijäämät.
Special Cleaner

Special Cleaner

Special Cleaner on tehokas, nopeasti toimiva, vesipohjainen, emäksinen puhdistusaine, kivi- ja betonipinnoille.