Suojaukset likaavia aineita vastaan

Merkittävä osuus liasta on meidän ihmisten jäljiltä: ruokaa, juomaa, graffiteja, virtsaa jne. Useimmat likaavat aineet vaativat oleofobisen tai superhydrofobisen suojan ja orgaaninen lika ei pysty kasvamaan valokatalyysipinnoitteen päällä.

Suojauksen tarkoitus on helpottaa pintojen puhdistamista, haitata lian tarttumista, vähentää kemikaalien käyttöä ja tehdä elosta muutenkin mukavampaa, vaikka säästämällä aikaa ja rahaa.Töhryjä vastaan on kahdenlaisia suoja-aineita:

PYSYVIÄ SUOJIA. Pysyvä tarkoittaa, että suoja-aine sitoutuu kemiallisesti osaksi kiviainesta, eikä se lähde pesussa pois vasta kuin n. 10 kemikaalipesun jälkeen. Eli töhryjä tulee, ne pestään pois, uusia töhryjä tulee, ne pestään pois jne.

UHRAUTUVIA SUOJIA. Töhryjä tulee, suoja-aine ja sen päällä olevat töhryt pestään yhdessä pois, jonka jälkeen asennetaan uusi suoja-aine.

Tuotteitamme

ALGT 626

ALGT 626

ALGT 626 on tehokas suoja-aine graffiteja, julisteiden liimajälkiä ja kaikenlaista likaa vastaan. Väritön suoja-aine on piidioksidipohjainen ja kestää useita puhdistuksia eli on ns. pysyvä suoja-aine.
Claeris FRESH

Claeris FRESH

Claeris FRESH -suoja-aineen toiminta perustuu valokatalyysin aikaansaamaan reaktioon, jossa syntyy samoja molekyylejä, joilla luonto on puhdistanut ulkoilmaa jo miljardeja vuosia.
Claeris HYGIENIA

Claeris HYGIENIA

Claeris HYGIENIA on pintojen pitkävaikutteinen suoja-aine. Se pitää pinnat hygienisinä ja helpottaa niiden puhdistamista.
Claeris INSIDE

Claeris INSIDE

Claeris INSIDE -suoja-aineen toiminta perustuu valokatalyysin aikaansaamaan reaktioon, jossa syntyy samoja molekyylejä, joilla luonto on puhdistanut ulkoilmaa jo miljardeja vuosia.  
EverClean

EverClean

EverClean on rakennusten ulkopinnoilla käytettävä fotokatalyyttinen suoja-aine, joka estää orgaanisen lian tarttumisen julkisivuihin, seiniin, muuriin, pylväisiin. Suoja-aineella saadaan ns. itsestään puhdistuva pinta, jolloin vesi leviää suojatuille pinnoille ja kuljettaa lian pois.
Faceal Hydro SF

Faceal Hydro SF

FACEAL HYDRO SF on pitkäaikainen, hengittävä, syvälle imeytyvä, liuotteeton betonin impregnointiaine.