Suojaukset likaantumista vastaan

Suoja-aineiden kehitys on ottanut valtavan harppauksen 2000-luvulla. Vanhoista hydrofobisista eli vain vettä hylkivistä suoja-aineista on siirrytty nykypäivän oleofobisiin, superhydrofobisiin, valokatalyyttisiin tai polysiloksaanipohjaisiin tuotteisiin.

Monille pinnoille kohdistuu paljon muutakin kuin vesipohjaista likaa. Tyypillisimmät likaavat aineet ovat liikenteestä kulkeutuvat noki ja typen oksidit, pienhiukkaset ja orgaaninen lika, kuten kaikki siitepölyt ja muut kasveista irtoavat aineet.

Hyvin suunnitellut rakennukset ja miljöö tuottavat iloa vuosikymmeniä oikeilla suojauksilla. Hienoa, että niistä saadaan helppohoitoisia!

Tuotteitamme

ALGT 626

ALGT 626

ALGT 626 on tehokas suoja-aine graffiteja, julisteiden liimajälkiä ja kaikenlaista likaa vastaan. Väritön suoja-aine on piidioksidipohjainen ja kestää useita puhdistuksia eli on ns. pysyvä suoja-aine.
Claeris HYGIENIA

Claeris HYGIENIA

Claeris HYGIENIA on pintojen pitkävaikutteinen suoja-aine. Se pitää pinnat hygienisinä ja helpottaa niiden puhdistamista.
EverClean

EverClean

EverClean on rakennusten ulkopinnoilla käytettävä fotokatalyyttinen suoja-aine, joka estää orgaanisen lian tarttumisen julkisivuihin, seiniin, muuriin, pylväisiin. Suoja-aineella saadaan ns. itsestään puhdistuva pinta, jolloin vesi leviää suojatuille pinnoille ja kuljettaa lian pois.
Faceal Color

Faceal Color

FACEAL COLOR on betonin kuultoväri ja suoja-aine samassa tuotteessa. Tuote soveltuu kaikille betonisille pystypinnoille.
Faceal Oleo HD

Faceal Oleo HD

Suoja- aine estää öljyjen, rasvojen, veden ja virtsan imeytymisen alustaan ja helpottaa purukumin, sammaleen, levän, jäkälän ja jään poistoa. Tuote on myös sertifioitu graffitisuoja, joten useimmat graffitit on mahdollista poistaa graffitinpoistajilla vahingoittamatta pinnan suojausta.
Faceal Oleo MG

Faceal Oleo MG

FACEAL OLEO MG on kovaa kulutusta ja hankausta kestävä suoja-aine erityisesti kiillotetuille ja huokoisille kivipinnoille, kuten marmori, graniitti, posliini, kalkkikivi ja muut mineraalipinnat.