Hatsinan puisto

Pintakäsittelyä edeltävä betonipinnan puhdistus tuli tehdä kemikaaleja käyttämättä, koska viereiseen Monikon puroon ei saanut päästää mitään kemikaaleja. Puro on tunnettu taimenistaan.

Tämähän onnistui ammattitaitoisen henkilökuntamme ja nykyaikaisten laitteiden avulla. Yrityksellämme on kokemusta 20 vuoden ajalta erilaisten pintojen suojauksista, sekä ennen suojausta tehtävistä pohjatöistä.

Laajasta suoja-ainevalikoimasta kohteeseen valittiin erittäin ekologiset tuotteet. Betoni saatiin halutun väriseksi Faceal Color -tuotteella, joka on varustettu parhailla suoja-aineominaisuuksilla hylkien sekä vettä, että liikenteen tuottamaa likaa. Samoin se on ekologinen ja pitkäikäinen suoja-aine, jolla on M1-luokitus sekä LEED-ympäristösertifikaatti.

Töhryjä vastaan valittiin samoin periaattein suoja-aine, joka on täydellisen ekologinen. Suoja-aine PSS20 on tärkkelyksestä valmistettu ja lian poistaminen pinnoilta voidaan tehdä käyttäen vain lämmintä vettä, kemikaaleja ei tarvita lainkaan.

Projekti valmistui lokakuussa 2023

Yhteistyössä:

  • VRJ Etelä-Suomi Oy
  • Loci Maisema-arkkitehdit Oy

Kohteessa on käytetty seuraavia tuotteita:

Faceal Color

FACEAL COLOR on betonin kuultoväri ja suoja-aine samassa tuotteessa. Tuote soveltuu kaikille betonisille pystypinnoille.

PSS20

PSS20 on pystypintojen uhrautuva suoja-aine graffiteja, julisteiden liimajälkiä ja kaikenlaista likaa vastaan.